Omeleta com cogumelos, couve e feta
Esta receita de omeleta vegetariana é perfeita para o pequeno -almoço ou almoço. Servida com cogumelos e ervas e acompanhada com couve crua e queijo feta. Deliciosa e bem-equilibrada
Ingredientes
Para servir
Preparação
Passo 1
Slice the mushrooms. In a frying pan, fry them until browned in butter, then season with Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce, pepper and 1 tablespoon of chopped chives.
Passo 2
Beat the eggs well, season it with Kikkoman Naturally Brewed Soy Sauce and pepper.
Passo 3
Melt the butter in a pan. Pour eggs over it and fry on low heat, covered, until the top is firm. Put the finished omelette on a plate.
Passo 4
Serve it with mushrooms and kale mixed with feta and olive oil. Sprinkle the dish with lemon juice and the rest of the chives. Serve with bread.
ID da Receita 1096
Receita em PDF
Descarregar PDFObrigado pelo seu feedback!
Diga-nos a sua opinião
Clique no número de estrelas que quer dar: quantas mais, melhor!
Descubra mais